Par mums

Nolīgt

Padarot to viegli nolīgt Scala programmētājs in Latvija


Meklējot un saglabājot Scala programmētājs var būt diezgan izaicinājums dažiem uzņēmumiem. Nav mums though. Mums ir stingra iznomāšanas procesu, lai pareizi ekrāns mūsu Scala izstrādātājiem in Latvija. Papildus mūsu teorētisko testu, talanti ir jāparāda praktiski, un praktisku Scala attīstības pieredzi.

Augsts pieprasījums pēc Scala programmētājiem

Fakti ir skaidri. Pieprasījums pēc augsti kvalificētiem talantus Scala attīstība ir lielāks nekā piedāvājums. Tas rada milzīgu deficītu tirgū. Mūsu misija ir vienkārša: Hunt, noma, noturēt labākos Scala programmētāji in Latvija. Tas ļauj mūsu klientiem vienmēr paliek pirms līknes.

In centrā Austrumeiropā

Kāpēc Austrumeiropa? un kāpēc romania? Nu mums bija daudz pieejamās iespējas, lai mums. Bet mēs nolēmām doties ar Rumāniju, lai izveidotu savu pirmo biroju. Mēs domājam, ka Rumānija ir daudz priekšrocību, piemēram, talantu, ātru internetu, un vispārējo dzīves kvalitāti, un talantiem, kas tiek izmantoti, lai sazināties ar perfekta angļu.

Saglabājot mūsu talantus laimīgs

Daudzi uzņēmumi apgalvo, ka viņiem rūp saviem darbiniekiem. Tikai daži faktiski darīt aprūpi. Tas ir patiesība. Mūsu bizness griežas 100% ap atrast un noturēt talantus. Bez talantus, mums nav bizness. Ne tikai mums ir talanti, bet mūsu mērķis ir, lai saglabātu tos laimīgs.

Noma veltīta Scala attīstītājs